INGREDIENTE
Pentru o porție delicioasă de turte cu cașcaval ai nevoie de:
- 150 g Cașcaval
- 150 g Făină
- 200 g Iaurt (2,5%)
- jumatate lingurita sare
- o lingurita zahar
- jumatate linguritebicarbonat de sodiu
PAȘI
- Într-un bol turnați iaurtul puțin călduț, apoi adăugați sarea, zahărul și bicarbonatul de sodiu. Amestecați puțin și lăsați 5 minute să intre în reacție bicarbonatul de sodiu cu iaurtul.Dați cașcavalul printr-o răzătoare mică. După care adăugați-l împreună cu făina peste amestecul de iaurt. Frământați blatul bine timp de 3 minute, apoi tăiați-l în 6 bucăți egale. Întindeți cu făcălețul fiecare bucată.Într-o tigaie cu puțin ulei încins prăjiți turtele la foc mic, acoperindu-le cu un capac