Rețetă trandafiri din aluat de foietaj cu mere

INGREDIENTE

  • Aluat foietaj-un pachet
  • mere-3-4 mere mari
  • scortisoara-1-2 linguri,cat sa acoperimfoaia de aluat
  • zahar tos-4 linguri pentru a fierbe merele taiate feli in apa cu zahar
  • zahar pudra -50 grame pentru pudrarea trandafirilor

PAȘI

Pentru o porție de trandafiri din mere, trebuie să ai în vedere:

  • Dupa ce sa decongelat foia de aluat,o intindem frumos pe masa de lucru,adaugam pe toate suprafata cele 2 linguri descortisoara
  • Dupa ce am taiat merele pe jumatate,am scos simburi si le-am taiat feli subtiri,le-am pus la fiert in apa cu zaharul tos si le-am dat un clocot
  • Am scos merele cu o paleta si le-am asezat ,pe un prosop de hartie pentru a se zvanta
  • se portioneaza foia de aluat in fisii de 2 cm,dupa care,pe fiecare fisie in parte am adaugatm felioarele de mere-suprapuse si rulam
    procedem asa cu fiecare fisie in parte pana terminam tot aluatul
  • Dupa ce am aranjat toti trandafirii in tava,ii dam la ciptor cca 40 de minute
  • Aranjăm acești trandafiri din mere frumos pe un platou si ii pudram cu zaharul pudra…
  • POFTA BUNA!
trandafiri din mere

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne