Rețetă tartă rustica cu nutella și cireșe

INGREDIENTE:

Aluat tartă cu Nutella:

  • 500 g faina
  • 200 ml lapte
  • 4 linguri zahar
  • 20 g drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 2 linguri untura
  • 1 ou
  • esenta de vanilie
  • coaja de lamaie
  • un praf de sare

Umplutura tartă cu Nutella:

  • 400 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 4 linguri nutella
  • 250 g cirese
  • 100 g mango
  • 1 ou
  • 1 lingura zahar

PAȘI:

Pentru o delicioasă tartă cu Nutella, pașii care trebuie urmați sunt:

  • Intr-un bol cernem faina,adaugam zaharul,sarea,coaja de lamaie si amestecam bine,facem o adancitura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putin lapte caldut,untura,esenta,oul batut.
  • Amestecam adaugand treptat laptele caldut pana ce rezulta o coca omogena si care nu se lipeste de maini.
  • Acoperim si lasam sa creasca pana ce isi dubleaza volumul. Umplutura-intr-un bol batem ouale cu branza,nutella Intindem aluatul intr-o foaie rotunda,asezam in tava tapetata cu hartie de copt,adaugam in mijloc umplutura,inchidem marginile aducandu-le spre centru,adaugam ciresele fara samburi,bucati de mango.
  • Lasam sa se odihneasca 10 min dupa care ungem cu oul batut cu zaharul, Dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeste frumos.
  • Poftă bună!
tarta cu nutella

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne