INGREDIENTE
- Pentru tarta de vară cu fructe: 3 oua,3 linguri faina,3 linguri zahar,1 zahar vanilat.
- Umplutura: 1 plic budinca vanilie,4 linguri zahar,300 ml lapte,fructe(eu am pus visine,prune si nectarine).
PAȘI
- Pentru tarta de vară separi albusurile de galbenusuri. Bati spuma tare cu mixerul albusurile apoi adaugi zaharul si zaharul vanilat,apoi galbenusurile si la urma faina in ploaie.
- Compozitia se pune in forma de tarta unsa cu putina margarina si se coace la foc potrivit circa 15-20 minute.
Dupa ce s-a copt se face budinca : pui la fiert laptele cu zaharul si adaugi praful de budinca amestecand continu sa nu faca cocolosi cu un tel.Se lasa la racit putin apoi o torni peste tarta cand inca e calda dar nu fierbinte. - Intre timp tai fructele si le aranjezi peste budinca calda.Poti folosi orice fructe ai(caise,piersici,afine,struguri albi).