Tartă cu șuncă și cașcaval

INGREDIENTE

 

  • 250 g făină
  • 150 ml apă caldă
  • 10 g drojdie Secretul Bunicii
  • 10 g sare
  • 150 g cașcaval
  • 100 g șuncă
  • 10 ml ulei măsline
  • condimente

PAȘI

  • Drojdia se freacă împreună cu zahărul, după care se amestecă cu apa caldă
  • Făina se pune într-un vas mare, iar în centru acesteia se toarnă maiaua. Aluatul se frământa ușor.
  • Atunci când devine omogen, se adaugă sarea. Când s-a amestecat bine, aluatul se lasă o ora la crescut, până isi dublează volumul.
  • După ce a dospit aluatul se împarte in doua bucăți egale. Fiecare jumătate se întinde precum foaia de plăcintă.
  • Se așază prima foaie pe masa pe care se presară cașcavalul feliat, după care se adaugă feliile de șuncă.
  • Peste șuncă se pune a doua folie de aluat. Marginile se presează ușor după care se crestează in pătratele de 4×4 cm.
  • Tarta se unge cu ulei de măsline, se presară cu sare si condimente după gust.
  • Se bagă la cuptor pentru 20 minute, pană se rumenește uniform.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne