Strudel cu fructe de padure

INGREDIENTE

 

  • 1 pachet foietaj congelat
  • 300 g fructe de padure congelate
  • 150 g zahar

PAȘI

  • Fructele de padure congelate se pun pe foc intr-un vas impreuna cu zaharul si se lasa pana cand se obtine un sos gros. Se lasa apoi la racit.
  • Separat dezghetam aluatul si il taiem in sase dreptunghiuri. Fiecare dreptunghi il crestam pe margini cu cutitul, cam 2 cm, lasand un spatiu in mijloc unde vom pune fructele. Inainte de a adauga compozitia, ungem cu o pensula, aluatul cu un sirop din zahar si apa.
  • In mijlocul fiecarui dreptunghi de aluat, punem umplutura, apoi impletim aducand fasiile laterale peste umplutura, cat mai strans posibil. La final presam capetele cu o furculita , pentru a nu curge umplutura.
  • Asezam strudelele in tava, le ungem la suprafata cu sirop si le dam la cuptor, la foc iute, pana se rumenesc. Se presara cu zahar pudra pentru decor.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne