Rețetă sărățele steluță

INGREDIENTE

  • 10 grame drojde proaspătă Secretul Bunicii
  • 500 g făină
  • un pachet margarină
  • 3 ouă
  • 1 linguriță sare
  • susan, mac, chimen la alegere
  • cașcaval ras pe deasupra, după preferințe

PAȘI

Urmează pas cu pas rețeta de sărățele si ne vei da greș!

  • Dizolvăm drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină. Amestecăm pentru un minut.
  • Drojdia se amestecă cu făina și cu margarina. Se adaugă cele 2 ouă, 1 linguriță de sare și chimen.
  • Se amestecă toate aceste ingrediente până se omogenizează compoziția.
  • După ce aluatul este frământat, acesta se întinde pe o suprafață netedă.
  • Se iau formele stea și se creează steluțele de aluat.
  • Preîncălziți cuptorul la 180 de grade.
  • Luați o tavă, întindeți foaia de copt și așezați steluțele.
  • acestea se ung cu oul rămas și se presară mac sau susan. Se poate rade cașcaval, după preferințe.
  • Se introduce tava în cuptor și se lasă la copt până devin rumene.
reteta saratele

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne