Salata ruseasca SUBA

INGREDIENTE

 

  • 1 peste marinat
  • 2 cartofi fierti medii
  • 2 morcovi fierti
  • 1 sfecla rosie fiarta mare sau 2 mai mici
  • 3 oua fierte
  • 400 g. maioneza
  • 1 frunza de patrunjel

PAȘI

  • 1. Se pregatesc legumele: se fierb cartofii , morcovii si sfecla in coaja, dupa ce se racorec, se curata de coaja. Se fierb ouale si se curata de coaja, se curata ceapa
  • 2. se alege farfuria pentru salata si se dau prin razatoare medie cartofii fierti (primul strat)
  • 3. Se ung bine cartofii cu maioneza
  • 4. pestele marinat se taie cubulete mici dupa ce au fost scoase oasele si se pune peste cartofii acoperiti cu maioneza, distribuindu-se intr-un strat uniform
  • 5. Ceapa se taie marunt si se distribuie deasupra pestelui
  • 6. Se unge cu maioneza si acest strat
  • 7. se da morcovul prin razatoare medie in strat uniform
  • 8. Se unge bine cu maioneza
  • 9. Urmatorul strat e format din ouale taiate cubulete (un galbenus se pastreaza pentru ornare)
  • 10. Sfecla se da prin razatoare medie peste oua si se distribuie uniform
  • 11. Se uniformizeaza si se unge bine cu maioneza.
  • 12. se orneaza cu galbenus de ou faramitat si cu frunze de patrunjel
wtb_1456448216.3579_57349

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne