Rulouri cu parmezan

INGREDIENTE

 

  • Cocă
  • 500 g făină
  • 250 g parmezan
  • 200 ml lapte
  • 25 g drojdie Secretul Bunicii
  • 10 g sare
  • 50 g unt
  • 10 g zahăr
  • Umplutură
  • 120 ml sos roșii
  • 5 g busuioc
  • 150 g parmezan
  • ardei iute

PAȘI

  • Parmezanul se dă pe râzătoare și se amestecă cu 200 g făină și cu untul.
  • Drojdia se freacă împreună cu zahărul, după care se amestecă cu 50 ml lapte cald.
  • Maiaua se adaugă peste coca de mai sus, iar apoi se pune făină rămasă si laptele. După ce se amestecă bine se lasă 1 oră la crescut.
  • După ce a crescut, aluatul se întinde în foaie, după care se unge cu toate ingredientele umpluturii mixate.
  • Foaia se rulează precum o ruladă si după ce ajunge sub forma unui sul, se taie felii.
  • Rulourile se pun in tavă peste hârtia de copt si se lasă 1 ora la dospit.
  • Se coc 10-15 min.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne