INGREDIENTE
Pentru o porție delicioasă de rulouri cu parmezan, ai nevoie de următoarele:
- Cocă
- 500 g făină
- 250 g parmezan
- 200 ml lapte
- 25 g drojdie Secretul Bunicii
- 10 g sare
- 50 g unt
- 10 g zahăr
- Umplutură
- 120 ml sos roșii
- 5 g busuioc
- 150 g parmezan
- ardei iute
PAȘI
Pentru a prepara rulouri cu parmezan, trebuie să:
- Parmezanul se dă pe râzătoare și se amestecă cu 200 g făină și cu untul.
- Drojdia se freacă împreună cu zahărul, după care se amestecă cu 50 ml lapte cald.
- Maiaua se adaugă peste coca de mai sus, iar apoi se pune făină rămasă si laptele. După ce se amestecă bine se lasă 1 oră la crescut.
- După ce a crescut, aluatul se întinde în foaie, după care se unge cu toate ingredientele umpluturii mixate.
- Foaia se rulează precum o ruladă si după ce ajunge sub forma unui sul, se taie felii.
- Rulourile se pun in tavă peste hârtia de copt si se lasă 1 ora la dospit.
- Se coc 10-15 min.