Rulouri cu parmezan

INGREDIENTE

 

  • 500 g făină
  • 5 g sare
  • 2 g drojdie Secretul Bunicii
  • 400 g apă
  • 70 g parmezan

PAȘI

  • Într-un bol de mărime medie se amestecă făina, sarea și drojdia. În centru se face o gropiță în care se adaugă apa.
  • Se amestecă cu o spatulă până când este încorporată toată făina. Vasul se acoperă cu o folie și se lasă peste noapte la crescut.
  • A doua zi dimineață (sau după 8-9 ore), se încalzește cuptorul la 220 grade și se pune hârtie de copt în tavă.
  • Se presară puțină făină pe masă, după care se împarte coca in 12-16 porții egale.
  • Fiecare parte se formează într-o minge, după care se introduce in centru aprox. 5-6 g de parmezan.
  • Se lasă la cuptor pentru aprox. 15 min.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne