Rulada cu crema de unt

INGREDIENTE

 

  • 6 oua
  • 60 gr faina
  • 330 gr zahar
  • 1 praf copt
  • 3 pliculete zahar vanilinat
  • 200 ml apa
  • 250 gr unt
  • 1 praf sare
  • colorant alimentar rosu
  • hartie de copt

PAȘI

  • se separa albusul de galbenus. se bate impreuna cu praful de sare
  • se adauga 80 gr zahar, 1 plic zahar vanilinat.
  • se adauga galbenusurile treptat
  • se incorporeaza faina si se amesteca usor, colorantul alimentar
  • se pune aluatul obtinut intr o tava tapetata cu hartie de copt. nu uita sa preincalzesti cuptorul!
  • se pune la cuptor pana este gata, cateva minute.se rumeneste usor.
  • se scoate blatul pe o alta hartie de copt tapetata cu putin zahar pudra si se ruleaza usor sa nu se rupa pana este gata crema
  • facem un sirop pt crema din 250 ml apa , 250 gr zahar si 2 plicuri cu zahar vanilinat.
  • se incalzeste apa , se adauga zaharul tos si cel vanilinat.se amestea usor pana se topeste zaharul
  • crema: 250 gr unt la temperatura camerei , siropul racit 250 ml. se spumeaza untul si apoi treptat se adauga siropul
  • cu siropul ramas se unge rulada, se dauga crema, se ruleaza si se pune la frigider 1 ora.. max 2.
  • pofta buna si spor la gatit!

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne