Ruladă cu budinca de căpșuni si zmeura

INGREDIENTE

 

  • Zmeura
  • 4 oua intregi
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri zahar
  • Sare
  • Budinca de capsuni
  • 4 linguri zahar pentru budinca
  • 0,5 l lapte pentru budinca
  • Spuma dintr-un albuș si 4 linguri zahar
  • Nuca de cocos
  • 1 plic zahar vanilinat

PAȘI

  • Se separa albușul de galbenus
  • Se amesteca gălbenușul cu zaharul si zaharul vanilinat
  • Se bate spuma din albus apoi se amesteca cu compoziția de galbenus apoi cu faina si zmeura tăvălită in faina si un pic de sare
  • Se toarnă pe o tava pătrată si deasupra se mai aseaza zmeura
  • Se coace la cuptor preîncălzit la 12-130 grade 15 minute
  • Dupa ce s-a copt se unge in dungi cu sucul de la sfecla roșie fiarta si razalita pentru mai mult efect
  • Se prepara budinca si se unge pandișpanul cu zmeura apoi se rulează
  • Se lasa la racit apoi se ornează cu spuma de albus si zahar si se presară cu nuca de cocos
  • Pofta buna!

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne