INGREDIENTE
Pentru o delicioasă ruladă cu budincă de căpșuni și zmeură, ai nevoie de următoarele:
- Zmeura
- 4 oua intregi
- 4 linguri faina
- 4 linguri zahar
- Sare
- Budinca de capsuni
- 4 linguri zahar pentru budinca
- 0,5 l lapte pentru budinca
- Spuma dintr-un albuș si 4 linguri zahar
- Nuca de cocos
- 1 plic zahar vanilinat
PAȘI
Pentru această ruladă cu budincă de căpșuni și zmeură:
- Se separa albușul de galbenus
- Se amesteca gălbenușul cu zaharul si zaharul vanilinat
- Se bate spuma din albus apoi se amesteca cu compoziția de galbenus apoi cu faina si zmeura tăvălită in faina si un pic de sare
- Se toarnă pe o tava pătrată si deasupra se mai aseaza zmeura
- Se coace la cuptor preîncălzit la 12-130 grade 15 minute
- Dupa ce s-a copt se unge in dungi cu sucul de la sfecla roșie fiarta si razalita pentru mai mult efect
- Se prepara budinca si se unge pandișpanul cu zmeura apoi se rulează
- Se lasa la racit apoi se ornează cu spuma de albus si zahar si se presară cu nuca de cocos
- Pofta buna!