Rețetă ruladă cu budincă de căpșuni și căpșuni

INGREDIENTE

  • 4 linguri făină
  • 8 linguri zahăr
  • 4 ouă
  • 1 plic zahă vanilinat
  • 0,5 plic praf de copt
  • 1 plic budincă de căpșuni
  • 0,5 l de lapte
  • Căpșuni pentru ornat

PAȘI

  • Pentru a face rula cu budinca se separă gălbenușurile de albuș
  • Se bate gălbenușul cu zaharul și zaharul vanilinat
  • Se bate albușul apoi se toarnă amestecul de gălbenuș și se amestecă ușor cu o lingură de lemn
  • Se agaugă făina și praful de copt
  • Se preîncălzește cuptorul la 150 grade
  • Se întinde pe hărtie de copt aluatul și se bagă în cuptor
  • Se lasă la copt aproximativ 8 minute
  • Se scoate blatul si se lasă la răcit
  • Se prepară budinca de căpșuni cu 4 linguri de zahăr și jumătate de litru de lapte.
  • Se unge aluatul cu budinca și se înrolează apoi se lasă la racit.
  • Se spală căpșunile si se taie felii.
  • Se unge Rulada cu budincă și se orbează cu căpșuni.
  • Se taie felii
  • Se servește rece
  • Poftă bună!

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne