Rețetă reuben

INGREDIENTE:

  • 1 cană făină
  • 25 g drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • Ceapă tocată
  • ¾ cană de apă
  • 2 linguri melasă
  • 2 linguri ulei
  • 1 cană făină de secară
  • Maioneză
  • 230 g varză acră
  • 115 g brânză tăiată felii
  • Muștar cu hrean
  • 250 g carne de vită feliată

PAȘI:

Urmeaza aceasta reteta de reuben pentru un rezultat delicios!

  • Dizolvăm drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțină apă călduță și o lăsăm să se activeze 5 minute.
  • Mixăm într-un bol o cană de făină, amestecul de drojdie, ceapa, semmințele și sarea. Adăugăm apa, melasa și uleiul. Batem 3 minute la viteză medie. Cu o mână amestecăm treptat restul de făină de secară în conținut.
  • Într-un vas amestecăm maioneza și muștarul cu hrean și ungem aluatul cu acestea. Pregătim carnea. Luăm aluatul pentru reuben, îl acoperim cu un prosop și îl lăsăm la crescut într-un loc cald, aproximativ 20 de minute.
  • Punem carnea de vită peste aluat, apoi presărăm usturoi peste aceasta. Aranjăm feliile de brânză deasupra. Punem la copt pentru 35 de minute, până se topește brânza.
  • Se servește cald. Poftă bună!
reteta reuben

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne