Rețetă langoși cu sos de usturoi

INGREDIENTE

  • 500 grame făină
  • 25 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 350 mililitri apă călduță
  • 2 lingurițe sare
  • 1 usturoi
  • 800 grame smântână
  • 200 grame cașcaval ras

PAȘI

Pentru această rețetă langoși cu sos de usturoi, trebuie să:

  • Într-un bol se amestecă bine 100 mililitri din apa călduță cu drojdia și o lingură de făină, apoi se lasă 15 minute la crescut.
  • Peste compoziție se adaugă restul de făină, de apă și sarea și se frământă bine, apoi se lasă la dospit circa 30 de minute
  • Se iau bucăți din aluat, se întind ușor cu mâna unsă cu ulei și se prăjesc pe ambele părți.
  • Se pisează bine usturoiul și se amestecă bine cu smântâna, iar sosul rezultat se pune peste langoșii calzi, apoi se presară cașcaval ras.
reteta langosi cu sos de usturoi

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne