Rețetă grisine cu roşii şi brânză

INGREDIENTE

  • 1 cană făină
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 4 linguri cremă de brânză
  • 1 lingură susan
  • 5 grame drojde proaspătă Secretul Bunicii
  • jumătate de linguriţă de zahăr
  • 1 linguriţă sare
  • 1 linguriţă unt
  • 1 ceaşcă apă călduţă

PAȘI

Pentru această rețetă grisine cu brânză și roșii:

  • Se amestecă toate ingredientele, în afară de unt, şi se frământă, adăugând apa călduţă.
  • Se adaugă untul şi se frământă bine, până la obţinerea unui aluat elastic, care se lasă la crescut acoperit, pentru jumatate de oră.
  • Aluatul se împarte în 32 de porţii egale, cărora li se dă forma unor beţişoare de circa 15 centimetri.
  • Grisinele astfel obţinute se coc la 150 de grade pentru circa 30 de minute, până se rumenesc.
  • Aceste grisine cu brânza se servesc reci şi sunt minunate alături de creme de brânză sau salate cu maioneză, dar sunt foarte bune şi ca simple gustări.
reteta grisine cu branza si rosii

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne