Rețetă focaccia

INGREDIENTE

  • 667 g făină (T55)
  • 13 g sare
  • 433 ml apă
  • 53 ml ulei de măsline
  • 13 g drojdie proaspătă Secretul Bunicii

PAȘI

Pentru această rețetă focaccia, trebuie să:

  • Amestecăm toate ingredientele într-un bol și frământăm până la omogenizarea completă.
  • Lăsăm aluatul la dospit în vasul în care am amestecat, pentru 30 de minute, acoperit cu o pânză umedă.
  • Scoatem aluatul din vas și îl mai lăsăm încă 30 de minute la dospit.
  • Amestecăm 30g de apă, 100g de ulei de măsline și 5g de sare și ungem aluatul cu acest amestec. Apăsăam aluatul cu degetele pentru a face căt mai multe gropițe.
  • Lasam la dospit înca 30 de minute.
  • Coacem la 220 °C pentru 12 minute.

Gata! În doar 6 pași simpli te poți bucura de o gustoasă focaccia – rețete marca Secretul Bunicii!

focaccia retete

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne