INGREDIENTE
- 667 g făină (T55)
- 13 g sare
- 433 ml apă
- 53 ml ulei de măsline
- 13 g drojdie proaspătă Secretul Bunicii
PAȘI
Pentru această rețetă focaccia, trebuie să:
- Amestecăm toate ingredientele într-un bol și frământăm până la omogenizarea completă.
- Lăsăm aluatul la dospit în vasul în care am amestecat, pentru 30 de minute, acoperit cu o pânză umedă.
- Scoatem aluatul din vas și îl mai lăsăm încă 30 de minute la dospit.
- Amestecăm 30g de apă, 100g de ulei de măsline și 5g de sare și ungem aluatul cu acest amestec. Apăsăam aluatul cu degetele pentru a face căt mai multe gropițe.
- Lasam la dospit înca 30 de minute.
- Coacem la 220 °C pentru 12 minute.
Gata! În doar 6 pași simpli te poți bucura de o gustoasă focaccia – rețete marca Secretul Bunicii!