Rețetă chec cu vișine

INGREDIENTE

  • 3 ouă
  • 120 grame zahăr
  • 180 grame făină
  • 1 lingură ulei
  • 100 mililitri lapte călduț
  • 1 praf sare
  • 1 cană vișine din compot sau congelate, bine scurse
  • 12 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii

PAȘI

Pentru această rețetă chec cu vișine:

  • Ouăle, zahărul și uleiul se bat foarte bine.
  • Peste amestecul rezultat se presară făina și se amestecă.
  • După omogenizare, se adaugă laptele călduț și se amestecă în continuare.
  • Se adaugă drojdia și sarea și se omogenizează bine, bine.
  • Vișinele bine scurse se tăvălesc prin puțină făină și se adaugă în aluat, amestecând ușor.
  • Se așază amestecul în tava în care s-a aranjat hârtia de copt.
  • Se coace 25 de minute la 180 de grade și încă 25 de minute la 130 de grade Celsius.
reteta chec cu visine

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne