INGREDIENTE
- Ou. Faina, lapte, zahar, unt, mac, cacao
PAȘI
- Se bate bine bine cele 8 albușuri cu un praf de sare, se adaugă 16 linguri rase de zahar și se mai bate, se pune praful de copt nestins. Se adaugă arome, 100 gr de mac și 60 gr faina. Aluatul de prajitura Tosca se toarnă în tava și se baga la cuptor pana e ușor rumenit.
- Frecam gălbenușurile cu 150 gr de zahar. Adăugăm 50 gr amidon și arome de vanilie. Turnam în fir subțire 700 gr de lapte și după omogenizare se pune pe foc mestecând continuu pana se îngroașă, se lasă la răcit. Separat se bate 250-300 gr unt la temperatura camerei și după răcire, se adaugă crema peste mestecând. Se toarnă crema peste blat, se înmoaie biscuiți în cafea sau suc/ lapte mai folosesc eu și se pune peste crema. Deasupra de toarnă o glazura de ciocolata