Rețetă prăjitură Patty

INGREDIENTE

  • Pentru blat prăjitură Patty:
  • 6 oua;
  • 200 g zahar;
  • 3 linguri de ulei;
  • 1 lingura esenta de vanilie;
  • 200 g faiana;
  • colorant Wilton rosu;
  • Pentru crema:
  • 500 g lapte;
  • 100 g zahar;
  • 50 g amidon Gustin;
  • 5 galbenusuri;
  • esenta de lamaie;
  • Pentru decor:
  • jeleuri;
  • visine;
  • ciocolata;

PAȘI

  • 1.Pentru a prepara blatul de prăjitură Patty vom mixa bine ouale cu un praf de sare si vom adauga treptat zaharul.Cand compozitia si-a triplat volumul,vom adauga uleiul,esenta de vanilie si colorantul.La final adaugam faina cernuta si amestecam usor cu o spatula de silicon.
    2. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si o introducem in cuptorul preincalzit timp de 30-35 minute la foc potrivit.
    3.Pentru asamblarea prajiturii,vom taia blatul bine racit cu un inel decupator,apoi folosindu-ne de pos vom decora cu crema(galbenusurile,amidonul,zaharul si esenta se amesteca si apoi se toarna peste lapte si se fierbe pana devine ca o crema).
    4.La final,vom orna cu jeleuri maruntite si visine trase in ciocolata.
prajitura Patty

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne