INGREDIENTE
- 2 căni zahăr
- 1 cană ulei
- 4 ouă
- 1 cană suc de fructul pasiunii
- 3 căni făină
- 7 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
PAȘI
- Dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină și o linguriță de zahăr.
- Amestecați zahărul cu uleiul. Adăugați drojdia.
- Separați gălbenușurile de albușuri. Adăugați în uleiul cu zahăr gălbenușurile, unul câte unul.
- Adăugați sucul de fructul pasiunii și mixați.
- Puneți și făina și amestecați compoziția, până se omogenizează, circa 5 minute.
- Bateți bine albușurile și adăugați-le în compoziție. Amestecați cu paleta.
- Alegeți o tavă înaltă și rotundă, tapițați-o cu unt și făină.
- Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C și coaceți compoziția de prajitura cu fructul pasiunii timp de 50 minute.
- Presărați zahăr pudră după ce ați scos-o din cuptor.