INGREDIENTE
- Ingrediente pentru foi :
- 500 g făină
- 100 g zahăr
- 100 g unt s-au margarină
- 1 ou
- 2 linguri miere de albine
- 1 linguriță praf de copt
- 1 pahar de lapte
- Crema :
- 3 budinci de ciocolată
- 0,750 ml lapte
- 6 linguri de zahăr
- 200 g Finetti
- 200 g unt
- Glazură :
- 100 g ciocolată amăruie
- 100 g frișcă lichidă
- 50 g unt
PAȘI
- Amestecăm ingredientele pentru foile de prajitura Doboș și formăm un aluat care se întinde ușor . Se împarte în 5 părți . Se întinde cîte o foaie și se coace pe dosul tăvii .
- Cele trei plicuri de budincă se prepară conform instrucțiunilor de pe plic . După ce s-a răcit budinca , adăugăm treptat untul și mixăm pînă devine o cremă fină . La urmă adăugăm crema de Finetti .
- Cu această compoziție umplem foile . Deasupra decorăm cu glazură de ciocolată .
- Ciocolata ruptă bucăți se topește împreună cu frișca și untul . Cînd ajunge la punctul de fierbere dăm deoparte . Călduță o turnăm peste prăjitură !