Prajitura de post cu nuca de cocos

INGREDIENTE

 

  • 65 gr nuca de cocos
  • 190 gr faina
  • 150-170 gr zahar
  • 300 ml apa
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingura de cacao
  • 1 lingura esenta de vanilie

PAȘI

  • Intr-un bol amestecam nuca de cocos, faina, zaharul si praful de copt. Amestecam cu o lingura. Turnam apa si esenta de vanilie peste ingredientele uscate. Mixam bine. Eu am folosit o tava mai mare. Daca aveti o tava dreptunghiulara de 20×20 cm, folositi-o. Prajitura va iesi si mai inalta decat cea facuta intr-o tava mai mare. Tapetam o forma triunghiulara cu foaie de copt. Turnam trei sferturi din aluat in tava. Amestecam aluatul ramas cu o lingura de cacao si il punem in tava. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 35-40 minute. Incercam prajitura cu o scobitoare ca sa verificam daca este bine coapta. Lasam prajitura sa se raceasca iar apoi o putem servi ca atare sau pudrata cu zahar vanilat.
wtb_1460628667.7741_29121

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne