Prăjitură cu spirală de ciocolată de casă

INGREDIENTE

 

  • Compoziție
  • 1-3/4 căni de făină
  • 32 de grame de drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 2 linguri de zahăr
  • 1/2 lingurițe de sare
  • 3/4 căni de apă foarte caldă
  • 2 linguri de margarină sau unt topit
  • Topping
  • 330 de grame de ciocolată de casă topită sau ciocolată neagră topită.
  • Glazură
  • 1 cană de zahăr pudră
  • 1-2 linguri de lapte

PAȘI

  • Într-o tavă de plăcintă (22x30cm), bine unsă, amestecați ingredientele pentru compoziție. Peste compoziție turnați ciocolata topită. Cu ajutorul unei scobitori desenați spirala direct în copoziție.
  • În cuptorul neîncălzit puneți tava. Dați cuptorul la 176 de grade și lăsați timp de 30 de minute sau până ce prinde o culoare ușor arămie și este tare în centru. Lăsați la răcit 10 minute apoi aplicați glazura.
  • Glazura este ușor de făcut, doar amestecați ingredientele.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne