Prajitura cu nuca, visine si crema de cafea

INGREDIENTE

 

  • Foi: 250 gr faina
  • 140 gr untura
  • 70 gr zahar
  • 1 ou
  • 1 plic praf de copt,
  • smantana cat cuprinde
  • Blat 6 oua
  • 250 zahar
  • 200 gr nuci macinate
  • 3 linguri de faina
  • Crema 100 ml cafea naturala
  • 150 zahar+ 2 lingurite de cacao
  • 3 galbenuse
  • 150 gr zahar praf
  • bomboane decorative

PAȘI

  • Se face o foaie care se intinde in tava unsa cu untura. Peste foaie de pune gem de capsuni si visine fara samburi.
    Se face un alt blat din 6 oua, 250 zahar, 200 gr de nuci macinate 3 linguri de faina si se toarna peste visinele de pe aluat.
    Se coace 40 minute.
    Se face crema astfel: SE fierb ingredientele din crema iar dupa racire se pune peste prajitura rece. Deasupra se orneaza cu bombonele decorative
wtb_1460554913.0848_30609

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne