Prajitura cu nectarine

INGREDIENTE

 

  • 4 oua;
  • 6 linguri zahar;
  • 2 plicuri zahar vanilat;
  • 4 linguri branza Fagaras (175 g);
  • 4 linguri smantana (200 g);
  • 4 linguri ulei;
  • esenta de vanilie;
  • un praf de copt;
  • sare;
  • 4 linguri gris;
  • 6 linguri faina;
  • 4 nectarine mari.
  • Dimensiune tava: 27/37 cm.

PAȘI

  • Se separa albusurile de galbenusuri.
  • Galbenusurile se amesteca cu zaharul, branza, smantana, uleiul si esenta.
  • Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se mixeaza apoi cu zaharul vanilat, dupa care se toarna compozitia cu galbenusuri peste ele. Se adauga grisul, faina si praful de copt si se mixeaza pana cand se omogenizeaza.
  • Aluatul se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.
  • Se spala nectarinele si se feliaza, apoi se aseaza peste aluat.
  • Se da tava la cuptor pana cand prajitura se rumeneste frumos.
  • Inainte de servire se lasa sa se raceasca.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne