Prăjitură cu mere si biscuiți

INGREDIENTE

 

  • 1 cană făină
  • 7 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 1 cană griș
  • 1 cană zahăr
  • 1 cană biscuiți măcinați
  • Pentru umplutură
    1 pachet unt
  • 3 linguri zahăr tos
  • Scorțișoară
  • 2 kg mere

PAȘI

  • Dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină. Amestecați pentru un minut.
  • Amestecați împreunp cu biscuiții, făina, zahărul și griul și împărțiți-o în două.
  • Merele, după ce sunt trecute prin răzătoare, se amestecă cu zahărul și scorțișoara.
  • Se tapițează tava cu 2 linguri de unt.
  • Se așează prima porție din compoziție.
  • Se așează o jumatate din unt, tăiat cubulețe, apoi umplutura.
  • Se adaugă cealaltă compoziție din blat, iar peste restul de unt rămas.
  • La 180 de grade C se introduce tava în cuptor, pentru 50-60 minute.
  • Poftă bună!

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne