Prajitura cu mar si cocos

INGREDIENTE

 

  • 2 Oua
  • 130 g Zahar
  • 100 g Unt
  • 80 g Faina
  • 60 g Nuca de cocos
  • 4-5 Mere
  • Zahar vanilat

PAȘI

  • Untul se topeste si se lasa la racit. Se bat ouale cu zaharul cateva minute pana devine o spuma albicioasa peste care se adauga untul topit, faina, cocosul si zaharul vanilat. Compozitia nu trebuie sa fie tare, sa curga. Daca vi se pare prea tare puteti adauga cateva linguri cu lapte (2-3). Pe fundul unei tavi rotunde (a mea este de 20 cm) se pune hartie de copt peste care se pun merele taiate feliute. nu trebuie sa aiba o forma anume, nu trebuie sa fie foarte subtiri. Eu peste ele mai pun fulgi de ciocolata si/sau bucati de nuca (am incercat si impreuna si separat). Se toarna blatul si se da la cuptorul preincalzit la 170 g pt 40 min. Se poate orna cu frisca dar mie imi place foarte mult goala

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne