PRAJITURA CU FOI DE NUCA SI BISCUITI

INGREDIENTE

 

  • Foi: 9 linguri zahar
  • 2 oua intregi
  • 2 linguri de miere de albine
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita bicarbonat de siodiu stins cu lamaie
  • 9 linguri de nuca macinata
  • faina 300-350 gr.
  • Foile se intind cu mana. Se fac 2 foi
  • Crema
  • 500 ml lapte, 4 linguri de gris,
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 1 margarina Unirea
  • 100 ml frisca
  • 2 pachete de biscuiri
  • 100 ml cafea naturala fiarta
  • 200 gr zahar
  • ciocolata pt decor

PAȘI

  • Pentru foi se amesteca toate ingredientele si se fac 2 foi.Foile se intind cu mana nu cu sucitoarea.Foile se coc pe dosul tavii unse cu ulei.
    Pentru crema punem la fiert laptele,zaharul si zaharl vanilat cand fierbe adaugam grisul se amesteca pana se ingroasa si se lasa la racit.Apoi se adauga in rama frecata spuma in prealabil.
    Frisca se bate spuma.
    Asamblare:1 foaie cu nuca,1/2 crema,biscuiti muiati in cafea,1/2 crema,a2a foaie cu nuca,frisca si optional bombonele de ciocolata.Eu am ras ciocolata.
wtb_1460554033.4876_89373

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne