INGREDIENTE
Pentru o delicioasă prăjitură cu caramele și nuci pecan, ai nevoie de următoarele:
- 1-3/4 căni de făină
- Aluat
- 28 grame de drojdie proaspătă Secretul Bunicii
- 2 linguri de zahăr
- 1/2 linguriță de sare
- 1/2 cană de lapte foarte cald
- 1/4 ceașcă de unt topit
- 1 ou
- Glazură prăjitură cu caramele și nuci pecan:
- 1/3 ceșcuță de corn syrup
- 1/3 ceșcuță de zahăr brun
- 2 linguri de unt topit
- 1/2 ceașcă de nuci pecan tăiate mărunt
- 1/2 ceașcă de caramele
PAȘI
Rețeta de prăjitură cu caramele și nuci pecan implică următoarele:
- Într-un bol de mixer amestecați ingredientele pentru aluatul. Apoi turnați-l într-o tavă de copt bine unsă. Pe deasupra presărați câteva mărunțite și alune pecan.
- Amestecați ingredientele pentru glazură și turnați uniform glazura peste aluat.
- În cuptorul rece băgați tava cu compoziția. Dați cuptorul la1976 grade C și lăsați la copt 25 de minute sau până ce aluatul este maroniu-auriu.