INGREDIENTE
- 4 oua mari;
- 2 linguri zahar;
- 2 linguri zahar pudra vanilat;
- un varf lingurita sare;
- 100 g branza rasa;
- 100 ml ulei;
- 4 linguri (cu varf) faina;
- o lingurita praf de copt;
- Stafide;
- Coaja de portocala si de lamaie
PAȘI
- 1. Pentru a face prajitura cu branza si stafide foloseste un castron mai mare, amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. 2. Se adauga albusurile batute spuma cu un praf de sare, apoi treptat si uleiul, faina si praful de copt. 3. Se obtine un aluat potrivit de moale, cremos, care se toarna intr-o tava de copt. 4. Se presara stafidele si coaja de portocala si de lamaie. 5. Se coace la foc potrivit pana se rumeneste. 6. Cand este gata, se acopera cu un prosop curat de bucatarie, iar la servire, se pudreaza cu zahar. Pofta Buna!