INGREDIENTE
- 2 pachete foi de patiserie
- 2 galetuse branza dulce de vaci
- 7-8 oua
- 200 g zahar
- 3-4 linguri gris
- 3-4 linguri de zahar pudra cu aroma de vanilie
- 3-4 pliculete zahar vanilat
- esenta de vanilie
- mure
- creion pt decorat cu glazura rosie
PAȘI
Pentru această rețetă prăjitură cu brânză dulce de vaci si mure, trebuie să:
- O tava de cuptor o tapetam cu hartie de copt sau folie alimentara, punem cele doua foi de patiserie, le intepam cu furculita. Branza de vaci o amestecam cu ouale, zaharul, zaharul pudra, zaharul vanilat, esenta, grisul. Compozitia rezultata o repartizam peste foile de patiserie, niveleam frumos, apoi adaugam murele, spalate si scurse bine. Dam la cuptorul preincalzit in prealabil, circa 40 minute, la foc mic-mediu. Scoatem tava si lasam la racit. Cand s-a racit, portionam prăjitura cu brânză dulce de vaci si mure dupa plac si facem mici punctulete cu creionul pentru decorat.