prajitura bounty

INGREDIENTE

 

  • Pt Blat:
  • 150 g faina, 100 g zahar, 2 oua, 1 lingurita praf de copt, 1/2 lingurita bicarbonat, 50 ml cafea, 100 ml lapte, 70 ml ulei, 1 praf de sare
  • Pt crema de cocos: 500 ml lapte, 120 g zahar, 30 g gris,100 g unt, 125 g fulgi de cocos
  • Crema de ciocolata: 100 ml smantana pt frisca cu 100 gr ciocolata

PAȘI

  • Pt blat: Zaharul, cacaua si cafea se amesteca cat e cafea calda, se incorporeaza bine ouale, faina, praful de sare, bicarbonatul, praful de copt, uleiul si laptele. Se toarna intr-o tava 25/25 cm si se coace aprox 20 min la 180 grade.
    Pt crema de cocos: dupa preferinta se poate adauga sirop de cocos. Laptele se pune la fiert cu zaharul si untul apoi se adauga grisul pana se ingroasa putin si dupa se pun fulgii de cocos. Se lasa cateva minute pana s-a ingrosat. Compozitia se toarna peste blat si se da la frigider 1 ora.
    Crema de ciocolata: Ciocolata se topeste in smantana lichida calda si apoi se bate cu mixerul. Se toarna peste si se da la frigider pana se intareste putin.
wtb_1461787377.8431_35408

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne