INGREDIENTE
- Ingrediente prăjitură Aurel Tămaș:
- Blat: 6 oua,6 linguri zahar,2 linguri faina, 4 linguri nuca macinata,1/2 praf de copt.
- Crema: 1 pachet Rama,300 gr zahar pudra,4 galbenusuri,2 linguri ness,2 linguri cacao,putina esenta rom, 1 pachet biscuiti PICNIC.
- Ornare: 4 albusuri,200 gr zahar, bombonele decorative de ciocolata.
PAȘI
- Pentre blat se bat albusurile spuma se incorporeaza zaharul apoi galbenusurile,faina impreuna cu praful de copt si nuca. Se coace la foc potrivit timp de 20-25 minute intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie.
- Pentru crema se freaca spuma margarina cu zaharul pudra si apoi pe rand cate un galbenus.Crema obtinuta se imparte in doua. In prima parte se adauga 2 linguri de ness iar in cealalta cacaua.
- Blatul il insiropam cu cafea indulcita cu zahar si putina esenta rom.Se pune crema cu ness apoi un strat de biscuiti inmuiati in cafea cu zahar cu rom peste biscuiti a 2a crema .Deasupra se pun albusurile batute spuma cu zahar pe aburi. Prăjitura Aurel Tămaș se orneaza cu bombonele decorative de ciocolata.