Placinta frageda cu brânza de vaci

INGREDIENTE

 

  • 300 g făină
  • 120 g margarina
  • 1 lingura zahar
  • 500 g brânza de vaci
  • 3 linguri smântâna
  • 100 g stafide
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 3 oua

PAȘI

  • Pentru aluat, se amesteca faina cu zaharul si smântâna si margarina si se framânta un aluat potrivit, din care se întind doua foi. O foaie se asaza în tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.
  • Se amesteca galbenusurile cu brânza, smântâna, zaharul vanilinat dupa gust. Se adauga albusurile batute spuma si stafidele
  • Se toarna umplutura peste foaia din tava, se acopera cu a doua foaie, se unge cu smântâna si se da tava la cuptor pentru 35 de minute.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne