Pizza Margherita

INGREDIENTE

 

  • Pentru blat
  • 14 grame drojdie Secretul Bunicii
  • 4 căni de făină
  • 1/2 linguriță de zahăr
  • 1 cană de apă caldă
  • 3/4 linguriță de sare
  • 1/2 lingură de ulei
  • Pentru Topping
  • 400 g roșii tăiate cubulețe
  • Câteva frunze de busuioc
  • 2 lingurițe de oregano
  • 600 g cașcaval
  • 3 g piper
  • 2 lingurițe ulei de măsline

PAȘI

  • Drojdia se dizolvă în apa călduță, alături de zahăr și se lasă la crescut pentru circa 10 minute.
  • Se amestecă sarea cu făina și peste se adaugă amestecul de drojdie și o lingură de ulei, apoi aluatul se frământă și se lasă la crescut pentru 30-60 de minute, după ce se unge cu ulei
  • Aluatul crescut se întinde într-un dreptunghi foarte subțire. Ungeți o tavă cu ulei și așezați aluatul în aceasta.
  • Se preîncăleste cuptorul la 260 de grade Celsius
  • Se presară roșiile peste aluatul pus în tavă. Peste roșii se presară cașcavalul dat pe răzătoare, busuiocul și piperul.
  • Tava se unge cu ulei de măsline dupa care se lasă la cuptor pentru 10-12 minute.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne