Pizza la tigaie

INGREDIENTE

 

  • 450 g faina
  • 230 ml apa calduta
  • 50 gr drojdie
  • 1 lingutita sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1lingurita zahar
  • suncilita, muschiulet, pastrama ce vreti voi
  • masline
  • mozzarela
  • suc de rosii

PAȘI

  • Amestecam faina cu sare, drojdia cu zaharul, facem o gropita in mijloc turnam apa calduta , drojdia si framantam aluatul. Se lasa la dospit la loc caldut pana isi dubleaza volumul. Pe masa de lucru punem putin faina, impartim aluatul in 5 bucati apoi il intindem incet cu mana sa fie de dimensiunea tavii dar sa aibe grosimea de aproximativ 3-5 mm. Se pune o tigaie antianderenta pe foc la incins apoi punem aluatul si un capac peste tigaie. In momentul in care apar primele bule pe suprafata aluatului il intoarcem si pe suprafata coapta unegem cu sos punem casacaval, mozzarella, masline. Punem capacul iar cand casacavalul e topit oprim focul. Gata pizza poate fi servita.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne