Pizza hawai

INGREDIENTE

 

  • Pentru blat
  • 14 grame drojdie Secretul Bunicii
  • 4 căni de făină
  • 1/2 linguriță de zahăr
  • 1 cană de apă caldă
  • 3/4 linguriță de sare
  • 1/2 lingură de ulei
  • Pentru Topping
  • 250 g Ananas
  • 500 g Sunca
  • 200 g ketchup
  • 300 g Cascaval/Mozzarella
  • 2 lingurite ulei masline

PAȘI

  • Drojdia se dizolvă în apa călduță, alături de zahăr și se lasă la crescut pentru circa 10 minute.
  • Se amestecă sarea cu făina și peste se adaugă amestecul de drojdie și o lingură de ulei, apoi aluatul se frământă și se lasă la crescut pentru 30-60 de minute, după ce se unge cu ulei
  • Aluatul crescut se întinde într-un dreptunghi foarte subțire. Ungeți o tavă cu ulei și așezați aluatul în aceasta.
  • Se preîncăleste cuptorul la 260 de grade Celsius
  • Se aplică un strat de ketchup peste cocă
  • Peste ketchup, se presară caşcavalul dat pe răzătoare
  • Sunca tăiată felii, se aşterne deasupra
  • Se presara bucatele de ananas la final
  • Tava se unge cu ulei de măsline dupa care se lasă la cuptor pentru 10-12 minute.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne