INGREDIENTE
- Aluat : 500 g făină
- 50 ml ulei
- 300 ml apă
- 1 linguriță de sare
- 1 linguriță de zahăr
- 20 g drojdie proaspătă
- Pentru topping :
- Salam , șuncă , măsline
- Ketchup făcut în casă
- Telemea , cașcaval
PAȘI
- Amestecăm apa călduță cu drojdia și zahărul , adăugăm uleiul , făina și sarea . Frămîntăm aluatul și îl lăsăm la dospit 40 de minute la loc călduț .
- Luăm tava de aragaz , așeză hîrtie de copt și întindem acest blat de pizza pufos cu mâinile . Ungem cu ketchup , apoi salamul , șunca și brînza rasă . La final măslinele .
- Se introduce la cuptor la 200 de grade , timp de 15 minute . După acest timp scoatem tava și radem cașcavalul și mai introducem 5 minute la cuptor pînă se rumenește frumos .
- Se savurează cu plăcere !