Pizza cu avocado

INGREDIENTE

 

  • 14 grame drojdie Secretul Bunicii
  • 4 căni de făină
  • 1/2 linguriță de zahăr
  • 1/2 cană de apă caldă
  • 3/4 linguriță de sare
  • 1/2 lingură de ulei
  • 1 ½ apă călduță
  • 1 cană de boabe de fasole roșie
  • 1/2 linguriță de chilli
  • 1/2 linguriță de chimion
  • 1 cană de fasole bătută
  • 1 cană de brânză cu ardei iute
  • 1 avocado
  • 1 cană sols de salsa
  • 3 căni de salată mărunțită

PAȘI

  • Drojdia se dizolvă în apa călduță, alături de zahăr și se lasă la crescut pentru circa 10 minute.
  • Se amestecă sarea cu făina și peste se adaugă amestecul de drojdie și o lingură de ulei, apoi aluatul se frământă și se lasă la crescut pentru 30-60 de minute, după ce se unge cu ulei.
  • Aluatul crescut se întinde într-un dreptunghi foarte subțire, care se așază pe hârtie de copt unsă.
  • Preîncălziți cuptorul la 220 de grade Celsius
  • Amestecați în fasolea bătută chilli, chimion și ungeți aluatul. Presărați boabele de fasole roșie, brânză cu ardei iute mărunțită și bucăți de avocado.
    Dați la cuptor pentru 12-15 minute sau până ce aluatul este auriu-maroniu.
  • După ce ați scos de la cuptor, turnați sosul de salsa pe deasupra și presărați frunzele de salată tocată.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne