Pizza Carbonara

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 14 grame drojdie Secretul Bunicii
  • 4 căni de făină
  • 1/2 linguriță de zahăr
  • 1 cană de apă caldă
  • 3/4 linguriță de sare
  • 1/2 lingură de ulei
  • Pentru Topping
  • Ulei de măsline
  • Usturoi pisat
  • Câteva felii de șunca
  • Patrunjel
  • 300 g cașcaval
  • Sare și piper

PAȘI

  • Drojdia se dizolvă în apa călduță, alături de zahăr și se lasă la crescut pentru circa 10 minute.
  • Se amestecă sarea cu făina și peste se adaugă amestecul de drojdie și o lingură de ulei, apoi aluatul se frământă și se lasă la crescut pentru 30-60 de minute, după ce se unge cu ulei
  • Aluatul crescut se întinde într-un dreptunghi foarte subțire. Ungeți o tavă cu ulei și așezați aluatul de pizza carbonara în aceasta.
  • Se preîncăleste cuptorul la 220 de grade Celsius
  • Se calește usturoiul în puțin ulei de măsline, iar după 2 minute se adaugă ouăle. Se lasa câteva minute la foc, după care se pune cu totul într-un bol.
  • Se călesc putin feliile de șuncă, dar nu prea mult să se ardă.
  • Se adaugă peste blat ouăle împreună cu feliile de suncă, după care se presară cașcavalul împreună cu pătrunjelul.
  • Tava se lasă la cuptor pentru 10-12 minute.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne