Pizza a la Monika

INGREDIENTE

 

  • 500 gr faina
  • 2 linguri ulei
  • 25 gr drojdie
  • 1 cana cu apa
  • 200 gr salam
  • 200 gr cascaval
  • 150 gr ciuperci
  • 1 conseva de porumb
  • condimente pentru pizza
  • o conserva mica de bulion
  • o lingurita de zahar
  • un varf de cutit de sare

PAȘI

  • Se framanta aluatul adaugand faina, drojdia, uleiul, apa si un pic de zahar si sare. Se lasa la dospit 40-50 de minute. Dupa care se intinde aluatul se unge cu bulion amestecat cu condimente pentru pizza. Se presara cu salam, ciuperci, cascaval taiate, porumb sau masline si totul se unge cu un ou batut. Se baga in cuptorul preincalzit si se lasa aproximativ 30 de minute. Se scoate din cuptor si se poate servi fiind o foarte gustos si consistent! Pofta buna! 🙂 Pizza se serveste calda, cu ketchup sau maioneza.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne