Piersicute

INGREDIENTE

 

  • 3 oua
  • 400 gr zahar
  • 220 ml ulei
  • 2 gr praf de copt
  • 600 gr faina
  • 250gr unt
  • 150 gr zahar pudra
  • 20 ml esenta rom
  • 3 galbenusuri
  • 50 gr cacao
  • 300 ml lapte
  • colorant rosu si galben

PAȘI

  • din 200 gr zahar, 3 oua, 2 gr praf de copt, 600 gr faina, 220 ml ulei incepem sa preparam aluatul
  • Amestecam intai ouale cu zaharul, la viteza medie, pana se face spuma
  • se adauga uleiul si se amesteca bine pana se incorporeaza perfect
  • punem faina,praf de copt, si se amesteca pana ce obtinem un aluat lipicios dar carese poate modela
  • se fac bilute de marimea unei nuci, se aseaza in tava pe hartie de copt si sepune la cuptor cam 10-12 minute la 180 grade. nu uita sa preincalzesti cuptorul
  • dupa ce sunt gata se lasa sa se raceasca complet si se face o mica scobitura la mijloc cu varful unui cutit mic. resturile depraji nu le arunca ! le vom pune in crema ! 🙂
  • restul de ingrediente ( fara lapte si zaharul tos , cel 200 gr ramas) la amestecam cu mixerul la viteza medie, pana avem o crema omogena
  • se umple fiecare jumatate de piersica cu crema si se lipeste una de alta
  • in 2 boluri punem cate 150 ml de lapte si colorantul. amestecam bine,
  • dam fiecare piersica formata prin laptele colorat si apoi prin zaharul tos
  • se pot orna cu frunzulite de la mandarine, menta. spor la gatit !

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne