Rețetă piersici umplute cu cremă de ciocolată

INGREDIENTE

  • Pentru fursecuri piersici umplute:
  • 4 oua;
  • 250 gr.ulei;
  • 250 gr.zahar;
  • 1 plic praf de copt;
  • esenta de lamaie;
  • 650 gr.faina alba;
  • Pentru umplutura :
  • unt;
  • cacao;
  • nuci;
  • Nutella;
  • Pentru decor:
  • lapte;
  • colorant alimentar;
  • zahar;

PAȘI

Pentru această rețetă piersici umplute cu cremă de ciocolată, se aplică următorii pași:

  • 1.Intr-un vas se mixeaza ouale cu zaharul si esenta de lamaie.Cand zaharul s-a topit se adauga uleiul ca la maioneza.
    2.Apoi se adauga faina si praful de copt si se framanta un aluat nu prea tare.
    3.Pudram mainile cu faina si incepem sa facem bilute micute de dimensiunea unei nuci mai mici.
    4.Tava care a fost in prealabil tapetata cu hartie de copt se introduce la cuptor pentru 20 minute la foc potrivit.
    5.Cand sunt gata se scoate tava si se lasa sa se raceasca.
    6.Se ia fiecare bila si cu o lingurita se scobeste…
    7.Dupa ce am scobit bilele se umplu cu crema dupa preferita(crema Nutella,o crema de unt,zahar,cacao si nuci) si se lipesc cate doua.
    8.La final,se ia fiecare bila de piersici umplute se trece printr-un amestec colorant(lapte dulce colorant),iar apoi de dau prin zahar.
    9.Dupa ce am decorat toate piersicile,le bagam la frigider pentru a se intari zaharul.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne