Pateuri cu cacao și scorțișoară

INGREDIENTE:

Aluat

  • 250 g făină
  • 180 ml apă
  • 7 g drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 1 lingură ulei vegetal
  • 1 lingură zahăr
  • sare pentru gust
  • 60 g unt topit

Ciocolată

  • 100 g zahăr
  • 3 linguri pudră de cacao

Scorțișoară

  • 100 g zahăr
  • 3 linguri de scorțișoară

PAȘI:

  • În vasul unui mixer adăugăm făina, apa, drojdia, uleiul, zahărul, sare și mixăm aproximativ 5 minute până aluatul devine moale, neted și se adună într-o masă fermă. Putem să-l și fământăm.
  • Împărțim aluatul în 4 bucăți egale. Le rulăm pe fiecare într-o coardă lungă. Le tăiem în bucățele mici de 3 cm și le plasăm într-o tavă unsă, în așa fel încât să nu ne atingă între ele.
  • Le lăsăm la crescut timp de 15 minute, în timp ce preîncălzim cuptorul. Coacem aproximativ 17 minute, până devin aurii. Topim cu grijă untul și-l adăugăm peste ele.
  • Într-un caston mic amestecăm cacaoa și zahărul. Dăm jumătate din pateuri prin amestec, astfel încât zahărul și cacaoa să se așeze pe fiecare uniform. Repetăm cu zahărul și scorțișoara și cealaltă jumătate de mini pateuri
  • Poftă bună!
One-Hour-Chocolate-and-Cinnamon-Sugar-Soft-Pretzel-Bites-72-dpi-800w

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne