Rețetă papanași cu gem de căpșuni și smântână

INGREDIENTE

  • Ingrediente: 0,500 gr branza de vaci (bine stoarsa),4 oua,200gr faina,5 plicuri zahar vanilat,2 linguri zahar,sare,putin bicarbonat stins cu otet,gem de afine,5 linguri smantana amestecata cu 2 linguri de zahar,ulei pentru prajit.

PAȘI

Pentru această rețetă papanași cu gem de căpșuni și smântână, trebuie să:

  • Ingrediente: 0,500 gr branza de vaci (bine stoarsa),4 oua,200gr faina,5 plicuri zahar vanilat,2 linguri zahar,sare,putin bicarbonat stins cu otet,gem de afine,5 linguri smantana amestecata cu 2 linguri de zahar,ulei pentru prajit.
    Mod de preparare: Din branza,oua,faina,zahar,zahar vanilat,sare si bicarbonat se face un aluat potrivit care sa nu se prinda de maini.Din aceasta compozitie se obtin circa 15 papanasi si 15 capacele.Se formeaza papanasi rotunzi bastonase si capacelele si se prajesc in baie de ulei.Se scot pe servetele absorbante si apoi se servesc calde cu gem de capsuni(afine) si smantana amestecata cu zahar.
reteta papanasi cu gem de capsuni si smantana

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne