Rețetă pandișpan cu stafide, banane și rahat

INGREDIENTE

Pentru un delicios pandișpan cu stafide, banane și rahat ai nevoie de:

  • 3 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 1 pahar de faina
  • 3-4 linguri de lapte
  • 2 linguri de ulei
  • un praf de copt
  • 200 gr stafide
  • rahat
  • 1 banana

PAȘI

  • Separam albucurile de galbenusuri, mixam albusurile cu un praf de sare, dupa care mixam separat galbenusurile cu zaharul si uleiul pana se formeaza o compozitia ca maioneza. Amestecam albusurile cu crema de galbenusuri, dupa care adaugam laptele, faina, praful de copt, esenta de vanilie si omogenizam bine compozitia.Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina si turnam compozitia in ea. Taiem rahatul si banana cubulete mici, pe care le vom pune peste compozitia din tava, punem si stafidele si dam tava la cuptorul incins. Lasam aproximativ 30 de minute la foc mic mic. Dupa ce acest pandișpan cu stafide, banane și rahat s-a copt, lasam sa se racoreasca si il scoatem din tava.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne