Pandișpan cu căpșuni

INGREDIENTE

 

  • 3 linguri făină
  • 3 linguri zahăr
  • 3 ouă
  • Sare
  • 1 plic zahăr vanilinat
  • 0,5 plic praf de copt
  • Căpșuni

PAȘI

  • Se separă albușul de gălbenuș
  • Se amestecă gălbenușurile cu zahărul și zahărul vanilinat
  • Albușul se bate spumă și se amestecă ușor cu amestecul de gălbenuș
  • Se Adaugă făina și praful de copt și se amestecă cu o lingură de lemn până devine omogen
  • Se preîncălzește cuptorul la 150 grade
  • Amestecul de pandișpan se toarnă pe tava cu hârtie de copt și deasupra se așează felii de căpșuni spălate în prealabil
  • Se lasă la copt aproximativ 8 minute
  • Se scot din cuptor și se lasă la răcit apoi se feliază
  • Se servește rece
  • Poftă bună!

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne